Cole Valley Kitchen
Cole Valley Residence
Cole Valley Kitchen
Cole Valley Living Room
Cole Valley Entry Stair
Cole Valley Bathroom
Cole Valley Living Room_Bodie
Cole Valley Dining Room
Cole Valley Backyard
Cole Valley Master Bedroom
Cole Valley Fireplace
1/1

COLE VALLEY RESIDENCE 

SAN FRANCISCO, CALIFORNIA

Project Information:

A complete renovation of this unique Cole Valley residence focused on maintaining the traditional character while opening the floor plan to create a more contemporary layout tailored to modern living.  This is best seen in the combination of new sleek black slate integrated into the existing decorative fireplace surround, the new crisp and clean white kitchen and bath.

As featured in the Wall Street Journal's Mansion Section 

Partner-in-Charge:  Keith Kirley, AIA

Contractor:  Cello & Maudru Construction Company

Photography:  Christopher Stark Photography

Interior Design:  West End Design Studio

Photographic Staging: MOKUME